LIVE STREAMING PERLAWANAN BOLA SEPAK LIGA SUPER 2016 !

LIVE STREAMING LIGA SUPER 2016 - MATCHDAY 1

Liga Super 2016 membuka tirainya hari ini , maka ramai lah yang beprusu-pusu ke stadium untuk menonton bola . Untuk perlawanan pertama ini , hanya dua perlawanan yang di tayangkan di Media Prima selaku penyiar rasmi Liga Super 2016 .

LIVE STREAMING PERLAWANAN BOLA SEPAK LIGA SUPER 2016 !

Bagi di perantauan yang nak tengok live streamig liga super Malaysia . korang boleh ke pautan ini - http://lynk.my/kTz7

korang boleh pergi dekat bahagian Live streaming atau tonton online ya  !

sekian.

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)