GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN ANZALNA DAN HANIF ZAKI !


MAJLIS PERKAHWINAN ANZALNA I Hari ini berlangsung satu perkahwinan melibatkan artis dan juga pelakon iaitu Anzalna Nasir dan pasangannya Hanif Zaki. Kita doakan mahligai yang di bina kekal hingga ke syurga . Suraya dah kawin ! hehe

Gambar kawin Anzalna :
gambar anzalna kawin

Gambar Anzalna Kawin





Gambar suami anzalna

Baca juga : 15 sebab kenapa bela Binatang peliharaan lebih baik dari ber couple ! wajib baca ! 


Gambar kawin anzalna

Gambar Anzalna Kawin

Tahniah buat kedua-dua pengantin atas perkahwinan ini . bila berdirinya sebuah rumah tangga, tanggung jawab makin besar . tanggungjawab nak letakkan islam dalam keluarga .Semoga terdirinya rumah tangga menguatkan lagi Islam dalam diri kita semua . aamiiin


Video Akad Nikah Anzalna Nasir dengan Hanif Zakihttp://lynk.my/GlET

Video Sekitar Majlis Perkahwinan Anzalna Nasir dan Hanif Zakihttp://lynk.my/iXQf  

Sekian .
*gambar sumber facebook hot fm dan TV3 Malaysia

*maaf sebab share gambar tidak tutup aurat . kita doakan yang baik-baik sahaja untuk semua ya. admin tak pandai nak edit. :)
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

PeRdU cINta PeRdU cINta February 21, 2016 at 12:57 PM
alhamdulillah..rasanya tahun ni ramai selebriti Malaysia menjadi yang halal dalam perhubungan...

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)