GADGET TERBARU DARI SAMSUNG ! MESTI TENGOK !


samsung gear 2

SAMSUNG GEAR 2 I Jenama Samsung terkenal di Malaysia dalam mengeluarkan pelbagai jenis Smartphone . Samsung NOTE 1,2,3,4,5 dan sehinggalah yang terbaru. Tidak cukup dengan itu samsung juga mengeluarkan Peranti Tab jenama samsung sendiri. dan sudah berada di pasaran Malaysia .

Kini Samsung kembali menongkah arus teknologi dunia dengan penciptaan gadget baru yang bernama samsung Gear S2 ! jenama peranti ini merupakan model baru dalam pasaran. Mungkin ramai yang sudah tengok gadget ini.

samsung gear 2

Dalam Runningman juga pernah digunakan alat ini dalam satu episod yang ada park Bo Young . aku tak ingat episod berapa. hehehe jom kita baca sedikit kelebihan Samsung S2 Gear  ini.

Kelebihan / ciri-ciri samsung gear 2:

1. Jam Tangan .
2.  Boleh connect dengan Handphone . Boleh dapat notification dari handphone ke jam .
3. Mempunyai ciri kesihatan . boleh mengukur heart rate , kandungan gula dalam badan.
4. Touch Screen .

untuk maklumat lanjut, korang boleh ke laman web samsung [ Klik Sini ] .Aku tertarik dengan gadget ini sebab pernah di gunakan oleh team runningman. Diorang dapat mission melalui jam tangan . So, aku pun mencari-cari apalah jenama jam tu.maka terjumpa ini.

korang boleh tengok terus dekat link yang aku bagi dekat atas tu untuk maklumat lanjut.contohnya macam mana nak beli dan ciri-ciri lain yang terdapat pada Samsung Gear 2 . bukan kena bayar pun, sekali skala cuci matakan. tak sangka dunia sekarang dah ada jam macam ni . harap satu hari nanti samsung gear 2 akan jadi macam dalam gambar allien tu. boleh keluar skrin dia. hehehe berangan bertul aku ni.

terima kasih.





Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)