BLOG KATAUBAID MASUK TV 9 !


BLOG KATAUBAID MASUK TV 9 I  Terkejut dan maih terkejut dengan gambar di bawah ini. saya nak ucap terima kasih kepada mak ayah , keluarga dan kawan-kawan blogger. hahaha ayat macam menang award . hahaha dapat penampaq sedap gak ni. haha

sebenarnya aku sendiri pun tak tahu sebab apa blog aku boleh masuk TV 9. terima kasih dekat otai blogger kak saidila sebab kongsi gambar ni dekat facebook. baru aku tahu blog aku masuk tv. haha mungkin coretan dalam entri hanya pendapat peribadi aku. sebab blog aku rumah aku.


ada yang tengok ka tadi ? harap bukan benda-benda yang tak elok lah yang masuk tv tu. hahaha. aku yakin blog aku ni masuk tv pun bukan sebab nama aku pun sebab kelab blogger ben ashaari yang ramai orang kenal . aku hanya tumpang populariti depa ja.  hehe

nanti aku jumpa balik video ni. aku share dekat page aku ya. setakat ni. hangpa layan gambaq ni dulu laa naa. terima kasih atas ucapan tahniah dari kawan-kawan blogger yang selalu menguatkan semangat aku nak tulis blog.

baca juga : 10 bukit untuk hiking di semenanjung malaysia !

satu lagi kejayaan pada tahun 2016  di cipta !

sekian.


Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)