AKU UNTUK 4 TAHUN YANG AKAN DATANG !

Tahun Lompat I Hari ini merupakan 29 Febuari 2016 , merupakan hari yang menandakan tahun lompat untuk tahun 2016 . Siapa yang lahir pada hari ini , mereka akan menyambut hari lahir mereka 4 tahun dari sekarang. hehe kesian dekat depa .

aku pulak ambil peluang kali ini untuk merangka perjalanan aku untuk 4 tahun akan datang . mungkin aku hanya khususkan untuk blog kataubaid . Mungkin jangka masa 4 tahun terlalu lama untuk di tunggu namun semua perkara tidak mustahil berlaku .

Tahun Lompat

Tak salah kita merancang, impian aku adalah nak baca entri ni bila hari nya sampai dan nak nilai semula bagaimana hari itu dalam masa 4 tahun lagi. doakan aku. aku mungkin juga tak wujud lagi di dunia untuk 4 tahun yang akan datang . aku mohon kalau masa itu tiba, korang doakan aku ya .

Untuk blog aku , aku target untuk terus menulis selagi mampu . mungkin sekarang aku agak free jadi banyaklah yang aku update, aku bimbang juga bila dah sibuk nanti, susah pulak nak update. Aku harap blog aku di baca oleh orang yang sudi membaca. aku tahu ramai yang silent reader .

Aku ucapkan terima kasih sangat-sangat .

Dalam masa 4 tahun akan datang, aku target aku akan keluarkan satu buku . mungkin dalam masa 2 tahun lagi , sebuah buku akan di keluarkan. konsep masih tak rancang , ini hanya angan-angan aku. Kedua , mampu menjana pendapatan sampingan dari media sosial .

Ketiga, mampu mengajar kepada yang berminat mengenai blog dan media sosial . yang lain tu ada banyak lagi tapi untuk blog aku rasa cukup itu kot. kalau target sepanjang hari adalah nak naikkan Traffic blog jer. hehe

korang pulak macam mana ? apa kata korang buat satu entri berkaitan 4tahun akan datang bagaimana keadaan korang. lepas tu pastekan dekat ruangan komen bawah ni. lepas jugak entri korang untuk hari ni kan. nanti aku terjah .

apa-apa pun kita hanya merancang, Allah juga yang menentukan. semoga perancangan kita ini di iringi dengan tawakal kepada-Nya . aamiiin .

sekian.
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

reezluv reezluv March 1, 2016 at 9:13 AM
semoga target mencapai kejayaan hendaknya

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)