Musik Video Lagu Janam Janam - Dilwale



Peminat Filem Dilwale, pastinya dah hafal lagu  Janam Janam ni kan. hahaha penuh Timeline facebook dengan lagu ini. Maaf sebab aku baru nak share. haha sebabnya aku pun belum tengok filem ini. Jadi tak tahu jalan cerita dia sangat. hehe
Dilwale

untuk pembaca blog aku . aku kongsikan Lagu Janam-Janam ni untuk korang selamat menonton dan berjanam janam . haha Aura Shah Rukh Khan dan kajol masih kuat dan keserasian mereka memang tak boleh di sangkal lagi.


dulu-dulu . aku layan jugak hindustan ni , tapi sekarang dah kurang sikit .mungkin sebab dah lama tak update kot. haha, korang nak tak link lagu Gerua ? nah aku bagi link youtube ini ( Musik Video Lagu Gerua -Dilwale )  ya. selamat menonton ! ^_^


Sekian. jangan tersengih-sengih sorang-sorang sudah . hehe








Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)