KEPUTUSAN AKHIR JUARA PARODI MUSIM PERTAMA 2015 !


Konsert akhir juara parodi baru sahaja melabuhkan tirainya sebentar tadi, ramai yang komen di twitter mengatakan juara parodi malam ini best. aku sempat tengok kejap tadi pusingan pertama je la. hehe sebab aku pun jarang follow juara parodi ni. jadi mari aku kongsikan keputusan juara parodi musim pertama !

1. Juara

Final Juara Parodi

2.Naib Juara

Final Juara Parodi

3.Tempat ke tiga

Final Juara Parodi

4. Tempat ke empat

Final Juara Parodi

5. Tempat ke lima

Final Juara Parodi


Juara pilihan peminat 
Kobis Pedas

Persembahan terbaik
Abang Face

Tahniah buat kepada pemenang juara parodi 2016. walaupun di uji dengan kehilangan sahabat mereka pak yus di awal penyiaran, namun mereka bangkit dan terus bangkit memerikan yang terbaik untuk penonton.

Tahniah buat semua.

sekian.




Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

Slime Fish Slime Fish January 23, 2016 at 12:44 AM
oooo kobis pedas juara yer...kaau ikutkan yang masa akak tengok persembahan diorang so so jer...tapi dah rezeki diorang pada akhirnya maka kita ucapkan tahniah....

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)