Kenapa Hitam itu Menawan ?


Warna Hitam I Selamat Tahun Baru buat semua pembaca blog kataubaid.com .Pasal tahun baru dan sebagainya nanti kita cerita di entri yang lain ya. nanti aku buat entri khusus untuk itu. hehe

Baik,

Siapa yang ada dan meminati warna hitam ? ce angkat tangan, okay aku tak nampak. haha selalunya ramai orang tidak menggemari warna hitam. Mereka mengatakan warna itu gelap dan tak berseri-seri .Tapi nak buat macam mana kan, dah itu yang terjadi bila sesuatu benda hitam .

black cat
gambar sumber : indonesiaone.org
haha tapi siapa kata hitam tak menawan  !

Batman dan Darth Vader kaler apa ? ce kuat sikit cakap tu, aku tak dengar. hahaha kaler hitam weh. tapi itu yang di minati oleh ramai orang. tapi hitam yang orang paling tak suka adalah, hati jadi hitam, tak mau- takmau macam tu. susah nak beribadah nanti.
batman
gambar sumber motoblast.org
Hitam ini antara warna yang boleh masuk dengan semua warna. dan warna paling cantik untuk masuk dengan warna hitam adalah warna putih. macam blog aku ni, kalau korang ikuti blog aku dari awal. ni dah masuk kali ke berapa entah aku tukar template sampai lah jadi macam ni last.

Sebab hitam bila di campur dengan putih korang akan dapat warna yang simple dan menenangkan. wah, macam pakar warna nippon paint dah. haha baik aku nak kongsi kan satu link blog dengan korang, antara sebab lain warna hitam adalah waran yang terbaik .( KLIK SINI )

Dalam link blog tu, korang akan di bawa dan di berikan penerangan mengapa warna hitam itu menawan. tak percaya ? kena klik link tu la, sebab dia bukan entri asal aku, jadi entri orang, so aku just share link dengan korang. yang aku tulis berkaitan hitam itu menawan adalah yang atas ni la.

tapi aku cadangkan korang buka link yang aku bagi tu sebab darth vader ngan batman menanti anda. hehehe .

sekian.




Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)