[ VIDEO ] KISAH MARK ADAM TENGOK KLCC BUAT KALI PERTAMA , MENANGIS 2 JAM !

MARK ADAM I Semalam dalam temubual dengan Sinar fm , Mark adam menceritakan detik susah senang beliau sebelum sampai ke Malaysia. dalam video itu juga mark adam ada menyatakan yang bila kali pertama dia tengok KLCC dengan kawan-kawan dia , mereka menangis. dah la menangis, sampai dua jam lak tu. hahaha

mark adam

lawak pulak mark adam ni. korang boleh tengok video tu di Link ini . ada juga kisah cinta bagaimana Mark adam berjumpa dengan bakal mertuanya. dia pakai baju apa time itu ? haa korang tengok la ya link video tu .

Sorry, aku dah try download, tapi tak lepas lak. tak tau sebab apa.

sekian.

*gambar sumber google.com

Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

yaya cendana yaya cendana December 3, 2015 at 8:44 AM
seronok pulak baca dan tengok video...sedih jadi lawak..heheh

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)