[ LINK ] PERSEMBAHAN SITI NORDIANA FINAL GEGARVAGANZA I LAGU PUTUS TERPAKSA

SITI NORDIANA FINAL I Semalam berakhir sudah gegarvaganza untuk musim ke 2 ini . mesti korang ternanti-nanti. bila laa ubai nak update lagu Nana ni. kan. hehe sebenarnya aku tunggu nak download je. tapi memandangkan tak boleh. so, aku kongsikan link untuk korang tengok ya !

persembahan siti nordiana di pentas akhir gegarvaganza musim ke 2 2015 .

sITI NORDIANA FINAL
*korang klik gambar di atas ya !

Nanti bila aku dah boleh donload, aku update dekat page kataubaid ya ! ^_^ like page tu tau ! ( nah link ni ) .Tahniah Nana sebab menjuarai gegarvaganza musim ke-2. Nana memang layak !

sekian .

** update : aku dah update video lagu nana ni dekat page Kataubaid. korang boleh tengok di sana ya !



KITA MASIH MENGAMALKAN CARA HIDUP KUNO RUPA-RUPANYA >> KLIK SINI
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

aRz MoHa aRz MoHa December 15, 2015 at 1:33 AM
tak sempat layan lagu ni semalam....nanti nak dengar balik ramai kata best sangat

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)