Kenapa AYAM GORENG NI SEDAP Sangat !


RESEPI AYAM GORENG I Bila sebut pasal ayam goreng, mesti aku teringat cerita upin ipin. hehe upin atau ipin yang suka ayam goreng sangat-sangat tu . Pergi pasar malam, nak makan ayam goreng . Ayam goreng pulak di jual oleh si mail. alaahh , yang 2 seringgit tu. hehe lawak pulak , bila semua benda dua seringgit.
ayam goreng upin ipin
itu upin ipin , kita pulak ? hantu ayam goreng ke tidak ni ? ke dok diet memanjang ? hahaha aku jenis makan je apa nak  makan, last-last dah jadi tong drum dah aku ni. hehehe . dah la tak bersenam. oh yaa, pasal ayam goreng, sorry melalut pulak aku ni.

Ayam goreng ni , kalau orang yang pandai masak, dia akan dapat rasa yang ummphh. Ada orang kata kalau nak ayam goreng sedap suruh mak masak. hahaha senang kau hidup, semua benda nak suh mak hang masak. yela kan, masakan mak laah yang terbaik. betul tak ?

Aku nak tanya lagi ni, kalau korang makan ayam, bahagian mana feveret korang ? peha ke ? dada ke atau pun kepak ? Korang nak tahu tak cara yang sepatutnya kita guna kalau kita makan ayam goreng ?

Meh aku belanja satu link INI , moga bermanfaat la untuk korang. Link tersebut berkenaan cara makan ayam goreng. nampak macam pelik lagi memelikkan. ye laa kan, ayam goreng takkan tak tau makan koot. budak-budak pun tau makan. hehe

tak pa laah, tak salah kan kita tengok dulu apa yang ada dalam link tu. Dah dia nak ajar cara makan ayam goreng, kita pun tengok je la kan. hehehe jangan lupa tengok tau ! Klik Sini

Sekian.


Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

Roziah Muhammad Nor Roziah Muhammad Nor December 4, 2015 at 2:12 PM
ayam goreng kanak-kanak memang suka termasuk lah kita. hihi

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)