BIODATA JIHAN MUSE PENGACARA GEGAR VAGANZA. Hai semua. Nama Jihan Muse mula menjadi bualan ramai apabila dia menjadi peserta dalam program Raja Lawak Astro satu ketika dahulu.  Kini Jihan melebarkan sayapnya dalam bidang pengacaraan dan juga pelakon.

Ada tak yang minat dengan Jihan ni? Mesti ramai kan. Jarang nak ada pengacara yang best dan spontan mampu menarik perhatian penonton bila mengendalikan satu-satu rancangan. Kalau korang nak tahu biodata si jihan ni, boleh baca di bawah ya.
BIODATA JIHAN MUSE

BIODATA JIHAN MUSE PENGACARA GEGAR VAGANZA


Nama Sebenar : Nuur Jihan binti Musa
Nama Artis : Jihan
Umur : 36
Tarikh lahir : 29 ogos 1983
Status : Berkahwin
Asal : Shah Alam
Pekerjaan : Teater, Pelawak, Pengacara, Pelakon
IG : Instagram Jihan Muse

Jihan telah menjadi pengacara Gegar vaganza untuk 5 musim berturut-turut. Adakah Jihan akan menjadi pengacara bersama dengan Nabil sekali lagi untuk gegar vaganza musim keenam nanti?

Sama-sama kita nantikan pengumuman rasmi dari Astro.

Perubahan imej yang dilakukan oleh Jihan memang amat ketara. Ramai yang menjadikan jihan sebagai idola dalam merubah penampilan supaya menjadi lebih berkeyakinan. Moga dia terus istiqamah dalam kebaikkan yang dilakukannya.

BIODATA JIHAN MUSE


Oh  Ya !

Jihan juga merupakan salah seorang daripada penyiasat dalam rancangan I Can see your voice malaysia 1 dan musim ke 2. Kalau siapa layan rancangan tu, mesti tahu yang jihan memang kecoh dekat set tu kan. hehe

Kita doakan jihan terus mara dan kekal dalam dunia seni tanah air sampai bila-bila.

2 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post