BIODATA GARY I RUNNINGMAN






RUNNINGMAN I Jiwang, itulah yang aku mampu katakan untuk gary.Penuh dengan ayat-ayat cinta dan manis sepanjang kariernya bersama runningman. terkenal dengan monday couple ini berjaya membawa dia dan song ji hyo kearah perhubungan yang akrab.

Walaupun sering kali gary mengatakan yang song ji hyo seorang yang profesional dalam kerjanya. namun gary tetap berusaha untuk mendapatkannya. Pergolakkan Monday Couple di satu ketika menjadikan gary muram dan agak pendiam.

Sehingga mereka kembali bersama. itu lah monday couple. saling melengkapi antara satu sama lain. jom aku kongsikan biodata kang Gary !

Monday couple runningman





Nama asal :Kang Hee-gun 
Nama Artis : Gary
Tarikh Lahir : lahir 24 Februari 1978; umur 37 tahun) 
Kerjaya : seorang rapperpenghibur dan 
 Variety Show : Running Man.

Pastinya, kita akan merindui wajah blurr gary ini . Dia juga sinonim dengan episod-episod yang agak complicated. tapi dia selalu tidak menyedari situasi yang berlaku pada dia. contoh episod yang mana gary di kurung dalam kabin putih. Belian terletak di bawah katil pun , dia tak perasan. haha sebab itu lah diorang letak gary. kalau letak yoo jaesuk mesti dah kantoi awal. hehe

Ada peminat Gary di  sini ? ce komen sikit .

sekian.


Jom like Page admin untuk info menarik !

2 comments.. read them below or add one

Karimah Zulkafali Karimah Zulkafali January 11, 2016 at 1:50 PM
Akuuu! :D
Birthday sama kot hehehehe XD

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)