Tips kuruskan badan !


Tips kuruskan Badan #5 I Minggu lepas aku ada share beberapa tips untuk kuruskan badan, sama ada dari dalam negara ataupun luar negara. korang godek-godek blog aku ya. hehe kali ni aku kongsikan lagi satu tips untuk korang.




Hehehe. korang faham kan apa yang dah di tulis dalam poster atas ni. perkara paling susah nak buat adalah menolak perlawaan orang untuk makan. hehehe. tolak dengan cara yang baik, insyaallah orang lain tu akan faham hehe.

Dalam mood korang nak kuruskan badan ni kan, aku nak uji sikit dengan satu perkara. korang suka ayam goreng ? atau ayam goreng KFC ? hehehe. kesian korang, terliur dahh..hahaha, korang klik sini . korang kena tengok cara makan ayam goreng dengan betul. Mana nak tau, kot-kot cara kita salah, menyebabkan kita jadi makin gemuk ? tengok tau ! 

korang boleh praktikkan tips kuruskan berat badan di atas ni bila korang dah klik link yang aku bagi . hehe

sekian.

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)