Teknik untuk coverline bila tersilap langkah !


Teknik I Alaaa, korang dah baca tajuk kan, mesti korang rasa something atau dah terimbau kenangan yang pernah korang lalui. betul tak ? kenangan tu pasti memalukan bila kita terpaksa coverline apabila apa yang kita rancang tak jadi seperti yang kita nak.

Tak percaya jom tengok gambar nii :


Tersedak aku bila tengok gambar ni sambil minum air. hehehe Apa pula pengalaman korang dalam bab-bab coverline ni ? Dia kalau depan member, jadi benda macam ni. memang satu kawasan tu kita kena gelak. Budak-budak Universiti mesti tau. lepas tu mau kena bahan seumur hidup hehe

Sebenarnya, semua orang pernah alami pengalaman macam ni. korang pernah tengok movie senario ? Lagi-lagi senario , part Apek mintak berhenti kerja. yang dia jalan-jalan kemudian terhentuk dekat cermin van. hehe. lepas tu cepat-cepat dia bangun nak coveline. hehe masa tu aku tengok, gelak gila-gila. hehe

Disebalik itu, yang betul-betul berlaku di alam realiti kita ni, korang boleh la tengok dekat link ini. aku nak copy masuk dalam blog ni pun tk mampu sebab banyak sangat. aku jamin korang tak rugi tengok. Klik Sini .

hehe oh yaa ! ada satu part tu ada gif.pic yang agak seksi, jadi untuk lelaki, korang scroll laju-laju la ya..tak yah tengok pun tk pa part tu..tak rugi pun. hehe

sekian.


Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

Suzie Yusuh Suzie Yusuh November 23, 2015 at 1:43 PM
hahaha, teringat balik zaman sekolah menengah selalu sangat kena cover line ni :P

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)