[ Osem ] Adegan dalam Filem Tamil !



Filem Tamil I Peminat-Peminat Filem Tamil mesti tahu adegan-adegan tertentu yang tidak masuk akal tetapi bila tengok dia nampak real.Itulah kelebihan yang ada pada filem-filem Tamil mahu pun hindustan. Macam dalam Link ini , kita dapat tengok adegan gebush-gedebush antara pelakon yang bagi aku sangat tak logik dan kelakar.

Drama Hindustan

Korang pernah tengok filem hindustan atau tamil , part gaduh2 . Hero baru tumbuk sikit je, gangster tu dah melayang ke mana tah. dengan sound effect yang bajet real. haha . memang tak rugi kalau tengok part tu. Klik Sini .

Korang,

Aku suka part gaduh-gaduh je, part lain kurang sikit. terutamanya part cinta-cinta ni. Klik sini . Part cinta-cinta ni lah yang membuat para wanita di luar sana mengalirkan air mata . hahaha. kadang2 bila aku tengok orang perempuan nangis tengok cerita hindustan. aku rasa macam nak tergelak pun ada. hehehe



Hero mati, nangis . SHAH RUKH Khan kena tumbuk ,nangis dan pelbagai lagi yang menyebabkan kaum hawa menangis. hehe. nampk sangat yang kaum hawa lebih memahami jalan cerita berbanding kaum lelaki yang minat part lawan-lawan je. hehe

Korang tak percaya, korang boleh tengok dekat sini , antara adegan yang mencuit hati dalam filem Tamil yang korang tak percaya dan korang akan tergelak bila tengok. huhu.

Sekian.

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)