Lagu Cinta Melankolia Nyanyian Ezad Lazim dalam GegarVaganza !



Konsert Gegar Vaganza I Baru sudah melabuhkan tirai Konsert gegar vaganza bagi minggu ini. Persaingan makin sengit dan makin mantap. Setiap persembahan makin di tekankan aspek kualiti yang tinggi. Silap langkah membawa padah buat penyanyi itu sendiri.

Cuma aku tertarik dengan faveret artis aku dalam Gegarvaganza kali ini iaitu Ezad Lazim dan Nana . Kedua0dua mereka membawa lagu mereka dengan baik . terutama ezad . kalau korang ikuti ezad dari zaman exist lagi. pasti korang akan cakap . itulah ezad yang kami kenal.

Lagu Cinta Mekalonia yang di nyanyikan oleh Ezad Lazim ternyata tidak mengganggu rentak suara beliau.walaupun sakit tekak, ezad mampu membawa lagu tersebut dengan baik . Begitu juga dengan Nana. aku tengok dia dah ada di level dia sendiri. hebat. dan setiapkali aku tengok nana, aku akan lihat arwah achik juga ada di sebelahnya.


Minggu depan konsert gegar vagnza bertemakan rockdut, atau rock dan dandut pastinya akan menghiburkan kita semua. Jangan lupa menonton konsert minggu depan ! Lagu diorang dah dapat. cuma untuk praktis ja belum bermula. semoga diorang terus semangat utk hiburkan kita .!

Konsert minggu ini juga menyaksikan penyingkiran Nizam Laksamana dari gegar vaganza. Mungkin faktor komen juri juga menyebabkan Nizam tersingkir. anyway aku suka lagu nizam bawa minggu lepas. lagu Awei. tak ingat tajuk apa. hehehe

Adat pertandingan, ada yang kalah dan ada yang menang. terima kasih sebab menghiburkan kami ! Satu je aku tak suka dalam gegar vaganza ni. apa dia ? iklan pamoga. arrggghhhh

gegar vaganza, dato veda tergolek
sekian.
Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)