Keunikan HUAWEI Mate S

Advertisemen

HUAWEI Mate S I baru-baru ni aku mencari handphone baru untuk adik aku. aku pun terjumpa la pasal handphone HUAWEI MATE S ni. bagi aku handphone ni cantik. sekali pandang nampak macam HTC kan. hehehe 



Keunikan HUAWEI Mate SJom tengok ciri-ciri dia :


  1. 2.5D Screen
  2. 5.5” AMOLED FHD Screen 
  3. Better Selfie Performance 
  4. Fingerprint 2.0  
  5. 13MP Camera

Keunikan HUAWEI Mate SUntuk maklumat tambahan , klik sini .




Keunikan HUAWEI Mate S

Nak beli atau tak..ermm.. hahaha, nantilah aku fikir balik ya. kalau aku beli aku update ya . Korang boleh baca mengenai Ciri-ciri phone HUAWEI Mate S ni dekat sini .

sekian .


Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments