[ Cerita Hantu ] Kini Trending !


CERITA HANTU I Aku heran, bila tengok traffic blog aku banyak yang search cerita hantu. boleh di katakan setiap hari . akan ada yang search cerita hantu. Rakyat Malaysia suka baca cerita hantu kooot. ke takut hantu lagi. hahaha

hantu

aku dah tulis dua cerita hantu, satu pengalaman sendiri dan satu lagi pengalaman  kawan aku. tapi dalam kita ghairah mencari hantu, ingatlah bahawa tuhan kepada hantu adalah ALLAH. jadi jangan takut berlebih-lebihan takut jatuh syirik pula nanti.

Jaga akidah kita, itu yang paling penting. hehehe. okay ? korang godek-godek dekat blog aku ni nanti akan jumpa cerita hantu yang aku maksud kan tu. semoga berjaya jumpa hantu. hahaha

sekian ^_^

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)