[ Cerita Hantu ] Kini Trending !

Advertisemen


CERITA HANTU I Aku heran, bila tengok traffic blog aku banyak yang search cerita hantu. boleh di katakan setiap hari . akan ada yang search cerita hantu. Rakyat Malaysia suka baca cerita hantu kooot. ke takut hantu lagi. hahaha

hantu

aku dah tulis dua cerita hantu, satu pengalaman sendiri dan satu lagi pengalaman  kawan aku. tapi dalam kita ghairah mencari hantu, ingatlah bahawa tuhan kepada hantu adalah ALLAH. jadi jangan takut berlebih-lebihan takut jatuh syirik pula nanti.

Jaga akidah kita, itu yang paling penting. hehehe. okay ? korang godek-godek dekat blog aku ni nanti akan jumpa cerita hantu yang aku maksud kan tu. semoga berjaya jumpa hantu. hahaha

sekian ^_^

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments