Tutorial : Cara Tingkatkan Follower Instagram PERCUMA !





TUTORIAL I Hari ini aku nak ajar cara mudah untuk tingkatkan follower instagram . Yang penting cara ni Mudah dan PERCUMA !.Sebelum akuajar cara-cara nak buat macam mana, meh kita tengok dulu gambar tempat-tempat menarik di Malaysia  yang korang mungkin tak sampai lagi .

dah tengok ke ? best kan ? ^_^ aku teringain nak p sabah. yang ada tempat macam dekat new zealand tu. wow :) 


Teknik ni bagi aku mudah sahaja, cuma kita kena buang ego dalam diri kita je. sebab kadang-kadang kita bajet macam kita artis kan.semua orang kena follow kita je. kita tak boleh follow orang lain. kalau korang buang benda tu, sure akan mudah je korang tambah follower dekat insta.

Tipsnya adalah, korang kena follow la instagram orang lain. cara dia macam mana ? Korang buka acc artis Malaysia kalau korang nak follower Malaysia. lepas tu korang klik dekat bahagian follwer artis tu. kemudian korang follow la follower artis tu. klik je random .nanti follower korang akan meningkat.
                                     
                                         

peringakt awal ni, korang follow dulu 100 orang. bagi masa dalam sehari atau dua untuk tengok follwer instagram anda bertambah . seronok kan ? aku harap tutorial cara tambah follower instagram ni membantu korang ya. selamat mencuba !

sekian.

                                       
Instagram follower
Jom like Page admin untuk info menarik !

4 comments.. read them below or add one

Ima Hamdan Ima Hamdan October 26, 2015 at 2:26 PM
Lahh macam tu je rupanya. Tapi kalau buat acc artis, confirm kena hentam dengan orang lain sebab buat fake akaun. Hahah
Reena Sidek Reena Sidek October 27, 2015 at 7:33 PM
hehehe.. cara ni memang berkesan. paling berkesan follow follower ig artis yg baru up gambar dlm 5 minit. kejap je follower bertambah... chaiyokk.. ubai.. hehehe
www.mreena.com
Reena Sidek Reena Sidek October 27, 2015 at 7:33 PM
hehehe.. cara ni memang berkesan. paling berkesan follow follower ig artis yg baru up gambar dlm 5 minit. kejap je follower bertambah... chaiyokk.. ubai.. hehehe
www.mreena.com

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)