Terfikir nak stop Blogging !


Tips Blogger I Bila sampai satu masa, aku akan berhenti menjadi blogger . itulah ayat yang selalu belegar di dalam otak aku ni. walaupun kerjaya blogger ni , masih belum memuaskan aku secara keseluruhannya. tapi ada beberapa impian aku nak dapat dengan berblogging ni dah tercapai. walaupun tk banyak , tapi dapat. itu sudah cukup. aku rasa korang pun paham kan, impian seorang blogger tu adalah untuk apa dan blogger tu sendiri nak apa , aku rasa korang pun paham kan.

Cumanya, mungkin kekangan masa yang akan kembali menghantui aku, akan menyebabkan aku meninggalkan dunia blog ini. tapi bukanlah aku akan berhenti terus. Tap bila terfikir nak stop blogging ni, aku akan tengok geng #kelabbloggerbenashaari , diorang memang terbaik bagi aku. rajin update blog, pergi event dan yang penting diorang support kawan-kawan lain.

Mana nak cari kawan-kawan yang sudah faham kerjaya kita. kalau kau di Uni pun, belum tentu semua paham kerjaya blogger ni. Mungkin medan kita berbeza dan akhirnya memjadi penamat bagi segala pendapat dan dorongan yang baik. Setakat ni, aku masih update blog macam biasa. doakan lah aku ya. semangat kembalilaah !!
tip-tip blogger

Satu cadangan aku untuk kawan2 blogger yang nak stop jadi blogger. Bila rasa macam tu, terus duduk dengan kawan-kawan blogger. insyaallah akan mendapat kekuatan balik. korang tak rasa nak stop dah lepas tu.

sekian.
Jom like Page admin untuk info menarik !

4 comments.. read them below or add one

PeRdU cINta PeRdU cINta October 24, 2015 at 9:33 PM
Kawan kawan salah satu sumber motivasi..
Anis Amira Anis Amira October 24, 2015 at 10:12 PM
Saya pon tak selalu update blog . Kadang-kadang ada gak rasa nak berhenti blogging . Tak sempat nak update . But bila ada masa saya update lah .
Aryn Fadz Lee Aryn Fadz Lee October 25, 2015 at 10:19 AM
Betul, kadanga-kadang rasa mcm tu juga lebih-lebih lagi bila ada kekangan masa. Tapi bila tgk rmi juga blogger yg blh update blog biarpun sibuk, menjadi inspirasi pula untuk melakukan hal yang sama
Min Aina Ila Aina Min Aina Ila Aina October 26, 2015 at 12:58 AM
Blogger tegar ni datang daripada passion. Saya pun dah tengok ramai yang bersara daripada aktiviti blogging sebab tuntutan kerja hakiki. Its ok, ia pilihan.

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)