Suami Tempat Simpan RAHSIA ?


Hai

Suami Pendiam I Aku terbaca di facebook mengenai satu gambar yang di postkan di facebook. gambar yang ni .



tak di nafikan majoriti lelaki macam ni, dia bukan tidak mendengar, tetapi tak focus bila isteri cerita dalam masa yang sama kita tengah buat kerja lain.Aku tak kawin lagi,tapi dari komen-komen yang aku baca di post gambar ni, ternyata itu lah jawapan yang paling sempurna untuk persoalan yang timbul.

Lelaki ni, dia susah sikit nak fokus kepada beberapa pekerjaan dalam satu masa. tetapi perempuan mampu buat banyak kerja dalam satu masa. jadinya, tengok dulu keadaan suami kita sebelum kita bercerita dengan mereka.

Semoga jadi isteri solehah ! ^^

sekian.

p/s: seronoknya hidup single.. acececeeece :P
Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)