Station Minyak yang menarik perhatian Anda kerana ...


Station minyak yang TERBAIK  I Selalunya bila kita ke station minyak , hanya untuk mengisi minyak. tetapi ada di kalangan kita ni selalu mengunjungi station minyak atas sebab-sebab tertentu. adakah di sebabkan, station minyak tu cantik ? tempat yang luas ? atau ada wifi percuma ? mari kita rungkaikan satu persatu.

roti

1. Wi-fi Percuma !

Ada beberapa station minyak dalam negara kita, menyediakan ruang tempat dan juga wi-fi percuma kepada pengujung. Jadi, bila ada i-fi, maksudnya ada internet, bila ada internet di situ la ada orang. hahaha pandai tak hypotesis aku. Tindakan Station minyak ni buat wi-fi percuma ni akan menguntungkan station minyak tu.Bilangan pengunjung meningkat dan juga pengeluaran barang juga akan meningkat.

2. Layanan Istimewa .

Aku yakin, kalau sebuah station minyak tu beri layanan istimewa dan pekerjanya juga jenis peramah. maka akan ramai orang yang akan singgah di situ.layanan istimewa bukan la, bila kita masuk , dia tolong kipas bagai raja. cukup sekadar melakukan apa yang patut. contohnya senyum dan jaga budi bahasa.

3. Ada restoran hebat .

antara contoh restoran hebat adalah KFC , Mc D dan kawasan2 yang sama waktu dengannya

chatimekereta

Aku nak tanya korang, kalau korang suka singgah di sesebuah kawasan station minyak. station minyak di kawasan mana yang menjadi pilihan dan kenapa ? Adakah sebabnya sama seperti dalam link ini ?

Rasa macam nak buka station minyak pulak aku ni. haha

sekian.
Jom like Page admin untuk info menarik !

4 comments.. read them below or add one

Fieza Sani Fieza Sani October 21, 2015 at 12:08 PM
Salam BW ke sini..

Menarik topik ni..Rasa nak gelak, saya kalau singgah ke stesen minyak sebab nak gi ke toilet je..haha
PeRdU cINta PeRdU cINta October 21, 2015 at 1:35 PM
Isi minyak..nak beli makanan untuk mengunyah sepanjang perjalanan..hehe..
anazarin dotcom anazarin dotcom October 21, 2015 at 6:53 PM
Menarik topil nie...selalu singgah toilet selain isi minyak..hahahaha
anazarin dotcom anazarin dotcom October 21, 2015 at 6:53 PM
Menarik topil nie...selalu singgah toilet selain isi minyak..hahahaha

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)