Station Minyak yang menarik perhatian Anda kerana ...


Station minyak yang TERBAIK  I Selalunya bila kita ke station minyak , hanya untuk mengisi minyak. tetapi ada di kalangan kita ni selalu mengunjungi station minyak atas sebab-sebab tertentu. adakah di sebabkan, station minyak tu cantik ? tempat yang luas ? atau ada wifi percuma ? mari kita rungkaikan satu persatu.

roti

1. Wi-fi Percuma !

Ada beberapa station minyak dalam negara kita, menyediakan ruang tempat dan juga wi-fi percuma kepada pengujung. Jadi, bila ada i-fi, maksudnya ada internet, bila ada internet di situ la ada orang. hahaha pandai tak hypotesis aku. Tindakan Station minyak ni buat wi-fi percuma ni akan menguntungkan station minyak tu.Bilangan pengunjung meningkat dan juga pengeluaran barang juga akan meningkat.

2. Layanan Istimewa .

Aku yakin, kalau sebuah station minyak tu beri layanan istimewa dan pekerjanya juga jenis peramah. maka akan ramai orang yang akan singgah di situ.layanan istimewa bukan la, bila kita masuk , dia tolong kipas bagai raja. cukup sekadar melakukan apa yang patut. contohnya senyum dan jaga budi bahasa.

3. Ada restoran hebat .

antara contoh restoran hebat adalah KFC , Mc D dan kawasan2 yang sama waktu dengannya

chatimekereta

Aku nak tanya korang, kalau korang suka singgah di sesebuah kawasan station minyak. station minyak di kawasan mana yang menjadi pilihan dan kenapa ? Adakah sebabnya sama seperti dalam link ini ?

Rasa macam nak buka station minyak pulak aku ni. haha

sekian.

4 ulasan:

  1. Salam BW ke sini..

    Menarik topik ni..Rasa nak gelak, saya kalau singgah ke stesen minyak sebab nak gi ke toilet je..haha

    BalasPadam
  2. Isi minyak..nak beli makanan untuk mengunyah sepanjang perjalanan..hehe..

    BalasPadam
  3. Menarik topil nie...selalu singgah toilet selain isi minyak..hahahaha

    BalasPadam
  4. Menarik topil nie...selalu singgah toilet selain isi minyak..hahahaha

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.