Shopping di Mydin !


Shopping I Hari ni, berbekalkan list barang yang sudah di berikan oleh mak aku, aku pun p la ke Mydin dekat area rumah aku ni. Hampir setahun juga la aku tak jejakkan kaki ke mydin ni.Banyak juga barang yang mak aku suruh beli rupanya, ingat sikit je. hehe aku pun gigih la cari trolley bagai, kemudian baru la aku start shopping .

Kalau Mydin tempat aku ni , dia well organised sikit. Semua barang di susun mengikut susunan dan di letakkan dalam area yang sedia ada. jadi mudahlah kita nak beli dan cari barang kan. Lepas shopping aku pun cepat2 balik.sebab bukan ada apa nak buat punn. Aku lak p mydin awal sangat. kedai-kedai lain pun baru ja nak buka. kalau tak boleh la jalan-jalan kat area shopping Mall tu.


Aku nak beli Ayaq Thaisty ja. hahaha lama tak minum. rasa mcam tekak ni rasa sejuk ja bila minum ice green tea dia. rasa dia manis hingga menjilat jari . korang boleh search entri aku sebelum -sebelum ni ya. tapi macam aku cakap la, aku p awai, jadi kedai tak buka. so , aku lak malas nak tunggu , jadi aku pun balik la.

kecewa membawa hati yang lara, bila p shopping di Mydin tak beli Ayaq Thaisty yang hipster tu. hahaha.ada yang nk belanja aku tak ?? hehehe

sekian.

memancing ikan ketika musim sejuk di Korea !

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)