[ Review] Filem : Back to The Future !

Advertisemen



FILEM BACK TO THE FUTURE I Filem yang baru keluar ini merupakan kesinambungan daari Back to the future 2 yang pernah di tayangkan satu ketika dahulu.Tarikh tayangan filem back to future adalah pada 21 oct 2015 .Nampak macam best je filem ni. Dulu maa kecik2 suka sangat cita macam ni,sebab dia membuka minda kita dan menajamkan daya pemikiran kita.Bagi aku filem back to the future ini mampu mencapai penonton yang banyak. hehehe tak sabar nak tengok ^ ^ .

Selamat Menonton ^^ nanti aku update synopsis dia ya .

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments