[ Review] Filem : Back to The Future !



FILEM BACK TO THE FUTURE I Filem yang baru keluar ini merupakan kesinambungan daari Back to the future 2 yang pernah di tayangkan satu ketika dahulu.Tarikh tayangan filem back to future adalah pada 21 oct 2015 .Nampak macam best je filem ni. Dulu maa kecik2 suka sangat cita macam ni,sebab dia membuka minda kita dan menajamkan daya pemikiran kita.Bagi aku filem back to the future ini mampu mencapai penonton yang banyak. hehehe tak sabar nak tengok ^ ^ .

Selamat Menonton ^^ nanti aku update synopsis dia ya .
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

Mr Mahmud Mr Mahmud October 22, 2015 at 10:31 AM
oooo cerita baru ke nie? back to the future ada 3 kn, ni yg ke 4..

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)