RESEPI MUDAH ROTI GULUNG SOSEJ !

RESEPI MUDAH ROTI GULUNG SOSEJ ! I Kali ini aku nak kongsikan resepi mak aku. hahaha. ubai ni dah kenapa, buang tebiat ka ? dari blog ni jadi slot sukan,tutuorial dan sekarang kembali kepada resepi. hahaha. saja ja aku nak men stylekan blog aku ni. sumber rujukan rakyat dunia .! azam aku. huhu baik jangan lengah-lengah lagi, Dr. Chef nak beraksi. tapi korang, aku tk sempat nak snap gambar laaaa. tahu2 ja dah masuk perut. haaishh. nanti aku update kemudian ya . Resepi: Roti Gulung Sausage


gambaf dari google.com Blog :makanapahariini.blogspot.com
Bahan-Bahan :

1. Roti
2. Sausage
3. Telur

Cara- Cara :

1. Potong sausage dalam bentuk kecil .**kalau tak nak, biarkan size biasa .
2.Potong roti mengikut size Sausage Seperti no 1.
3. Gulungkan roti mengikut bentuk sausage.
3. celupkan roti dan sosage dalam telur yang dah di pecah kan.
5. Panaskan Minyak .
6. Kemudian Goreng.
7 Hidangkan !


dia akan jadi macam gambar di atas tu.korang tak caya ? ce try ce try ce try * gaya ucop wilcha. RESEPI MUDAH ROTI GULUNG SOSEJ ! Silakan SHARE DAN TAG kawan-kawan atau suami atau isteri anda . semoga bermanfaat !

sekian.

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)