Pagi-Pagi dah Blackout !


Hai,

Hari ni, lepas balik hantar adik aku, sampai je kat rumah , aku pun try la buka suis kipas bilik, tgk2 tak berfungsi. aku syak mesti tak da elektrik ni. aku pun dengan rajin dan gigihnya p la check dekat suis utama. memang tak ada apa2 pun yang berlaku, jadi aku pun tunggu je la elektrik ada. haha jangan ingat ni cerita hantu lak yerr.. sebab dah siang.hahaha

Pagi-pagi lagi dah kena uji dah. sebab tu kalau korang perasan, aku update gambar hitam dekat insta aku . korang try check dekat @bdakmesir .Bosan punya pasal sambil tunggu ada elektrik.Tunggu punya tunggu, Lepas sejam setengah baru ada balik elektrik tu.tapi aku tk sedar pun, sebab apa ?

Sebabnya, aku tidur dalam kepanasan. hahaha sambil dok tunggu elektrik nak ada balik, tau2 ja . senyaap.. rupanya aku tidok. haha tak sedar kan diri selama elektrik tkda. nasib baik la hari ni tak ada keja nak buat. so,terlajak tidur pun tk pa.

Itu lah,kadang-kadang nikmat kita tu banyak sangat. tapi kita tak hargai.Sekarang ni orang dah tak hargai nikmat yang ada,tapi bila hilang baru terhegeh-hegeh nak cari. aku kata dekat aku sebenarnya. hehehe .

lepas ada elektrik,ni yang baru aku update blog seperti rutin harian aku. selamat menjalani kehidupan hari ini!

sekian.
Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)