Honor 7 yang LAWA !

Share:
Honor 7-grey
Honor 7 I  Aku mula tengok handphone bila ada iklan di astro go shop . Apa yang menariknya handphone ni , harganya murah berbanding handphone lain, Camera nya lawa (20Mp) dan body nya yang sexy . itu yang aku dapat masa aku tengok iklan dekat go shop hari tu. Full HD Screen menambahkan lagi keseksian Honor 7 ni.

Overview

Sejak dari haritu , aku mula usha-usha handphone ni, mula timbul dilema dalam diri aku. Sony atau Honor ?  

Overview

Body dia mirip2 iphone menjadikan Honor 7 ni setanding dengan jenama terkemuka lain .Untuk Keterangan lanjut korang boleh KLIK SINI .

Overview

ada yang nak sponsor Honor 7 untuk di review ?? aku sudi menerimanya.. huhu

HONOR 7 >> KLIK SINI

Sekian

No comments