Cara Renew Lesen Memandu !


Hai,

Cara Renew Lesen Memandu . Semalam , aku baru perasan yang Lesen Memandu aku dah tamat tempoh. hampir 3 bulan juga dah tamat tempoh . Selalunya lesen kita ni ikut besday kita. so, better korang check balik lesen korang tu ya. kot-kot dah tamat tempoh. Kalau korang yang dah pernah renew lesen, mesti korang dah tahu cara renew lesen memandu kan.

Cara Renew lesen Memandu
Boleh renew lesen memandu di JPJ Batu Uban Pulau Pinang

Cara Renew Lesen Memandu.


Senang je, cara renew lesen memandu adalah korang pergi ke kaunter JPJ atau Pejabat Pos. kemudian korang cakap nak renew lesen memandu. nanti diorang buat kan untuk korang.

Berapa lama kena tunggu siap renew lesen memandu


kejap je, aku tadi tak sampai 10 minit pun aku tunggu. memang cepat.

Cara online untuk renew lesen memandu. ?


iaitu korang pergi ke myeg.com.my. ada pautan tersedia di sana. aku tak pernah buat online. so , aku tak sure macam mana perkhidmatan dia. dari review yang aku baca dekat blog-blog. diorang kata cepat juga lesen sampai ke rumah korang. ada yang sehari. tapi dia ikut hari bekerja ya .

itulah cara nak renew lesen memandu dekat malaysia ni. jangan takut2 nak ke kaunter. nanti diorang akan tolong korang. jangan risau ya. orang malaysia semua baik-baik ^_^ .

sekian.

**gambar ehsan google.com

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.