Admin Group Whatsapp di tikam kerana Remove ahli !


ADMIN DITIKAM I Aku jumpa gambar ni dari fb Ben Ashaari. Gambar ni membuatkan aku terfikir sekejap. " aku ada jadi admin mana-mana group tak ? " hahaha risau nanti kena tikam macam ni, sia-sia je. Dunia sekarang makin pelik, tak kira dari sudut IT atau pun sudut kemasyarakatan .

Manusia sanggup buat apa sahaja demi melempias nafsu. Adakah kerana manusia sudah tidak mempunyai ikatan yang kuat dengan tuhan ? sama-sama kita fikirkan. jadi aku mohon mana-mana admin group whatsapp, hati-hati ya lepas ni. tak pisau masuk punggung, t benda lain masuk punggung lak. hahaha


aku masih berfikir. haha . Moga malaysia aman la dari benda ni. pernah dulu cerita lelaki kena potong anu sebab curang. itu pun dah mengerikan. kejam betul .adeehh..risau-risau.

sekian.


Jom like Page admin untuk info menarik !

2 comments.. read them below or add one

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)