Review Blog : Yanty Dot My

21 September 2015



Review Blog Setelah tertunggak lama untuk entri review n, aku kuatkan diri untuk review blog kepunyaan kak yanty .Beliau juga dlam group kelab blogger ben Ashaari . Aku kenal kak yanty dari sini la. Blogger hebat weh.. segan aku.

berbalik kepada blog Yanty.My terbahagi kepada pecahan

 Personal | Travel | Review | Beauty | Event | Lifestlye

Banyak info-info menarik, seperti review makanan, travel dan lain-lain lagi dalam blog kak yanty ni. Aku suka baca entri food review dekat blog kak yanty. Menarik ulasan kak yanty ^^ . Lagi satu blog tu pun tak serabut dengan gadget. simple, putih dan hitam ada gabungan paling match berbanc=ding warna2 lain. orang tengok pun tak serabut.

Aku yakin korang mesti dah terjah blog kak yanty kan . kalau belom nah link untuk korang terjah dan follow ya ! ^^

Yanty dot My >> http://www.yanty.my/

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .