Perangai Orang Kita !

Advertisemen

91a5

PERANGAI ORANG KITA I Situasi yang berlaku pada kita,kadang2 menyerupai komik di atas ni.Kadang-kadang kita perlukan jawapan yang solid tapi kita juga perlukan jawapan yang bersifat ketuhanan dalam diri. Kita tidak Mampu hidup sendiri .

Tapi kdang2 ,orang kita ni nak play safe je. terus bagi jawapan " Kuasa Allah ".tapi depa lupa, Ilmu Allah tu luas, depa je yang tak belajar. Betul tak ? Renungkan lah yerr ^_^

short entri for today. ketandusan idea. hehehe Jom masak utk raya !!!


Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments