Lelaki Susah nak balas whatsapp ?

Hai,

LELAKI SUSAH JAWAB WHATSAPP  | Mesti kaum hawa tengah tak sabar nak komen dekat entri ni kan. hahaha baik sebelum korang bash macam-macam, bagi aku lontarkan hujah-hujah aku dulu ya.Seperti yang korang tahu dan arif, lelaki memang susah nak berbual dengan perempuan .tetapi bila dengan geng dia, jadi lain,jadi bising dan hingaq bak kata orang utara.

Sebenarnya Perempuan pun macam itu juga kan. kalau dengan geng cik kiah dia, bersembang memang tak ingat dunia. Segala gossip mak nenek semua boleh keluar. hehe tapi jaap Korang mesti hairan kan,apa kena mengena dengan tajuk entri ni dgn sembang2 ni. hahaha aku pun tak pasti. kahkahkah


Situasi yang di tunjukkan di atas tu adalah untuk nak bgtau kat hangpa, yang lelaki ni bukan susah nak balas, tetapi malas nak balas awal2 . hehehe. Selalunya lelaki akan balas segera bila dia tengah free dan time dia tak ada komitmen penting untuk di lakukan.Lelaki  ni jenis yang tak melekat dengan handphone 24/7 . Kalau mesej tu penting bagi dia, maka dia akan balas awal **ni kes yang dapat bluetick jer tuu.haha

Tapi aku tak nafikan juga,ada je lelaki yang 24/7 dengan handphone dia je. entah lah kadang-kadang aku pun pening juga. nak cakap sibuk,student Universiti lagi. tapi perangai macam kalah perdana menteri. haha.mesti korang ada kawan yang style macam tu kan. Layan awek dia kot, ehh,bukan awek. mak dia kat kampung tu. bagus2 anak solehah .

Bila korang dah alami situsi lelaki susah nak balas whatsapp, maka korang kena buat sesuatu yang amat penting.sehingga kena mengorbankan sesuatu yang korang sayang. huh ? apa dia ? cecece buat2 tanya lak. korang kena korbankan kredit korang laa untuk call dia.kalau urusan korang tu urgent. hahaha * jng pikiaq pelik. no no no .

dengan call je dapat bagi lelaki alert dengan phone dia, aku pun kadang-kadang handphone kat luar bilik. aku lak duduk dalam bilik. setakat whatsapp bunyi tu kadang2 aku tk la setiap kali p tgk phone. aku tak rajin macam korang. hahaha

Lagi satu , kalau korang tgk dalam gr whatsapp kan. siapa lagi meriahkan suasana ? lelaki ke perempuan ? korang jawab kat bawah ni dan bagi jawapan yang bernas dan padat. 10 perkataan je .
nanti aku baca. hehehe

Sebenarnya ini bukan masalah besar pun. aku cuma ketengahkan untuk perkongsian suka-suka sahaja. Jangan la terasa wahai pembaca blog yang comel-comel . hehe
okay lah, aku stop sini. next entri aku buat pula pasal lelaki atau perempuan yang memeriahkan group whatsapp tu. tu pun kalau aku rajin la.

ada blog yang nak di review,tak terreview lakk.. hehehe

boi !
Jom like Page admin untuk info menarik !

5 comments.. read them below or add one

Amanda Suria Amanda Suria September 11, 2015 at 10:05 AM
amboiii....sib baik i jenis x suka nak bash2..hahaha..tapi dua2 sama je masalahnya....
adk dayah adk dayah September 11, 2015 at 3:19 PM
sama jer laki dan perempuan..haha dayah pun kadang tu baca jer, malas nak balas lagi, kalau tak penting. kalau penting laju jer balas..so ramai kawan yang akan cakap, blue tick jer ko ni, balas x pun >_<
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman September 12, 2015 at 8:29 PM
Ada skit2 betul ... Kita tulis punyer lah panjang berjela ... Jawapan dia "OK", "Dah" ... Tak pun pakai simbol jer ... Huh ...
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman September 12, 2015 at 8:29 PM
Ada skit2 betul ... Kita tulis punyer lah panjang berjela ... Jawapan dia "OK", "Dah" ... Tak pun pakai simbol jer ... Huh ...
Shark Kay Shark Kay August 16, 2016 at 12:42 PM
kahkakah..
betul jugak tu.
bukan susah nk balas,
tak minat balas awal
perap dulu baru balas.

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)