Kelab Blogger Ben Ashaari dalam UTUSAN MALAYSIA !


#kelabbloggerbenashaari di dalam UTUSAN MALAYSIA !

UTUSAN MALAYSIA  I Tahniah kepada #kelabbloggerbenashaari kerana di pilih untuk menghiasa ruang Surat Khabar Utusan Malaysia , Haritu masuk Metro dan Sinar Harian dah. Alhamdulillah .

Moga kejayaan yang di tempah ini, menguatkan lagi hubunngan kekeluargaan antara kita. Aku pun tk pernah lagi join aktiviti depa,just update dari jauh je. Tapi mereka dah macam family aku, hebat betul ukhwah depa. 

Hari Keluarga Kelab Blogger Ben Ashaari mendapat liputan meluas media .Program yang berlangsung selama tiga hari 2 malam itu berjaya mengumpulkan bloggger-blogger malaysia di sana.

goodluck #kelabbloggerbenashaari !
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)