GAMBAR TULISAN TANGAN YANG CANTIK ! CIKGU MESTI SUKA !

Share:

Assalamualaikum, TULISAN CANTIK Waktu sekolah dulu, cikgu mesti komen tulisan kami bila tulisan karangan panjang-panjang.tapi tulisan tak lawa. nanti pemeriksa susah baca la, pemeriksa ada masalah keluarga la. nanti fail baru tau. hahaha itu lah antara alasan yang cikgu2 aku selalu bagi.

GAMBAR TULISAN TANGAN YANG CANTIK !
TULISAN yang cikgu paling suka ! hehehe

Bila difikirkan balik, tulisan cantik ni selalunya utk bagi orang mudah baca dan memberi gambar kepada orang yang menulis itu sendiri. Pernah tak korang tengok tulisan buruk yang susah nak baca . Jaapp, mesti korang nak cakap tulisan doktor la kan. hahaha. tak semua doktor tulisan dia tak boleh baca. malah ada yang lebih kemas dari orang lain.

Untuk pelajar sekolah, belajar tulis comel-comel dan kemas, jangan malas nanti dapat la markah lebih  kan. masuk Universiti nanti,lain pulak sebab mostly semua benda kena menaip. kena belajar skill tulis laju guna keyboard lak nanti kan.

jaga tulisan supaya memudahkan orang membaca nya^_^ ikut macam dalam gambar tu, baru lah cantik dan senang baca . hehe

📣 PERHATIAN 📣

korang nak tak aku bagitau tips untuk jana pendapatan dengan menulis ? kalau nak klik banner di bawah ni .


sekian .

ENtri September 2015 di update semula pada 3 March 2017

3 comments:

  1. kalo mls menulis sy punya tulisan main cincai cincai je hehe

    ReplyDelete
  2. Ada org kata penulisan melambangkan keperibadian

    ReplyDelete