[ FOOD REVIEW ] Jatuh Hati dengan Green Tea !

22 September 2015




GREEN TEA I Trend Hipster sekarang ni adalah minum ayaq gelaih besar gedabak ni. hahaha Di sebabkan teringin sangat bila dok tgk kawn2 post dikat insta. aku pun gigihkan diri ini dengan kudrat yang ada..hahaha aku p cari dekat Kompleks Bukit Jambul,Pulau Pinang , dan jumpa !

aku pun grab 2 perisa satu Green Tea dan satu lagi Iced Coffee. antara dua ni aku pilih yang green tea ni untuk yang paling sedap ! firsti time minum,lepas tu jatuh hati terus. hehehe. rasa dia betul2 kena dengan badan ni. sejuk pun sejuk sebab buh ais, takkan panas lakk kan.hahaha Lagi satu Cawan dia juga besar dan puas hati la minum. Harganya pulak RM 5 segelas.

Kalau korang nak cuba, Boleh cuba di Kompleks Bukit Jambul, Pulau Pinang. Tingkat bawah ya ! ada lagi tempat lain cuma aku tak try lagi.so,aku tk mau buat review lagi. hehe

selamat mencuba !

1 ulasan:

  1. nanti bole try tea boss dekat batu feringghi pulak la ubai..hehe

    BalasPadam

Kataubaid© .