Follower ke 500 yang BERTUAH !


Hai ,


FOLLOWER ke 500 | Alhamdulillah dah sampai 500 orang follower blog aku. jaangan gelak kan aku kay,aku tau blog korang gempak gempita dengan follower. aku kan newbie lagi.. wekk. Jadi,sudilah apa kiranya tuan-tuan dan puan puan, cik-cik ,datuk-datuk dan nenek sekalian berkenalan dengan pemilik no 500 ini.

Ternyata blog nya kepunyaan seorang perempuan.Blognya berwarna pink atau dalam bahasa melayunya adlah merah jambu . Blog yang beralamat tetap kan pemilikcintahati.blogspot.my ini kepunyaan Khoirun Annisyak . Sedap nama dia, yang bermaksud " sebaik-baik perempuan " . Banyak juga giveaway yang Khoirun Anisyak ni join. huhu mesti dah menang banyak hadiah ni. Followe dia pun ramai.jap, okay dia lagi ramai dari aku. T.T

Tunggu apa lagi, jom follow blog Khoirun Annisyak ni ! Jom Terjah ke blog Khoirun Annisyak !


Jom like Page admin untuk info menarik !

{ 8 comments.. read them below or add one }

Shikin Razali Shikin Razali September 9, 2015 at 4:36 PM
Tahniah pada Khoirun Annisyak a.k.a. pemilikcintahati...
Amanda Suria Amanda Suria September 9, 2015 at 5:21 PM
done follow..hehehehe..takpe lama-lama nanti ramai la tu
Mardiah Diana Mardiah Diana September 9, 2015 at 5:53 PM
Salam singgah petang sini...tahniah.. Diana followers yang ke-499...hihi...dah terjah pun followers bertuah tu...hihi
Mardiah Diana Mardiah Diana September 9, 2015 at 5:55 PM
Salam singgah petang sini...tahniah.. Diana followers yang ke-499...hihi...dah terjah pun followers bertuah tu...hihi
Mardiah Diana Mardiah Diana September 9, 2015 at 5:55 PM
Salam singgah petang sini...tahniah.. Diana followers yang ke-499...hihi...dah terjah pun followers bertuah tu...hihi
KhoirunAnnisyak KhoirunAnnisyak September 9, 2015 at 7:22 PM
yeay ! terkejut tetiba jd follower bertuah . btw thankyouuu ! :)
jasmarina jasni jasmarina jasni September 9, 2015 at 10:42 PM
alah.. terlepas peluang nak dapat free blog review.. :-)
dah follow

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)