Type something and hit enter

author photo
By On

Hai ,


FOLLOWER ke 500 | Alhamdulillah dah sampai 500 orang follower blog aku. jaangan gelak kan aku kay,aku tau blog korang gempak gempita dengan follower. aku kan newbie lagi.. wekk. Jadi,sudilah apa kiranya tuan-tuan dan puan puan, cik-cik ,datuk-datuk dan nenek sekalian berkenalan dengan pemilik no 500 ini.

Ternyata blog nya kepunyaan seorang perempuan.Blognya berwarna pink atau dalam bahasa melayunya adlah merah jambu . Blog yang beralamat tetap kan pemilikcintahati.blogspot.my ini kepunyaan Khoirun Annisyak . Sedap nama dia, yang bermaksud " sebaik-baik perempuan " . Banyak juga giveaway yang Khoirun Anisyak ni join. huhu mesti dah menang banyak hadiah ni. Followe dia pun ramai.jap, okay dia lagi ramai dari aku. T.T

Tunggu apa lagi, jom follow blog Khoirun Annisyak ni ! Jom Terjah ke blog Khoirun Annisyak !


8 comments

avatar

Tahniah pada Khoirun Annisyak a.k.a. pemilikcintahati...

avatar

done follow..hehehehe..takpe lama-lama nanti ramai la tu

avatar

Salam singgah petang sini...tahniah.. Diana followers yang ke-499...hihi...dah terjah pun followers bertuah tu...hihi

avatar

Salam singgah petang sini...tahniah.. Diana followers yang ke-499...hihi...dah terjah pun followers bertuah tu...hihi

avatar

Salam singgah petang sini...tahniah.. Diana followers yang ke-499...hihi...dah terjah pun followers bertuah tu...hihi

avatar

yeay ! terkejut tetiba jd follower bertuah . btw thankyouuu ! :)

avatar

alah.. terlepas peluang nak dapat free blog review.. :-)
dah follow

Click to comment