Follower ke 500 yang BERTUAH !


Hai ,


FOLLOWER ke 500 | Alhamdulillah dah sampai 500 orang follower blog aku. jaangan gelak kan aku kay,aku tau blog korang gempak gempita dengan follower. aku kan newbie lagi.. wekk. Jadi,sudilah apa kiranya tuan-tuan dan puan puan, cik-cik ,datuk-datuk dan nenek sekalian berkenalan dengan pemilik no 500 ini.

Ternyata blog nya kepunyaan seorang perempuan.Blognya berwarna pink atau dalam bahasa melayunya adlah merah jambu . Blog yang beralamat tetap kan pemilikcintahati.blogspot.my ini kepunyaan Khoirun Annisyak . Sedap nama dia, yang bermaksud " sebaik-baik perempuan " . Banyak juga giveaway yang Khoirun Anisyak ni join. huhu mesti dah menang banyak hadiah ni. Followe dia pun ramai.jap, okay dia lagi ramai dari aku. T.T

Tunggu apa lagi, jom follow blog Khoirun Annisyak ni ! Jom Terjah ke blog Khoirun Annisyak !


8 comments:

  1. Tahniah pada Khoirun Annisyak a.k.a. pemilikcintahati...

    ReplyDelete
  2. done follow..hehehehe..takpe lama-lama nanti ramai la tu

    ReplyDelete
  3. Salam singgah petang sini...tahniah.. Diana followers yang ke-499...hihi...dah terjah pun followers bertuah tu...hihi

    ReplyDelete
  4. Salam singgah petang sini...tahniah.. Diana followers yang ke-499...hihi...dah terjah pun followers bertuah tu...hihi

    ReplyDelete
  5. Salam singgah petang sini...tahniah.. Diana followers yang ke-499...hihi...dah terjah pun followers bertuah tu...hihi

    ReplyDelete
  6. yeay ! terkejut tetiba jd follower bertuah . btw thankyouuu ! :)

    ReplyDelete
  7. alah.. terlepas peluang nak dapat free blog review.. :-)
    dah follow

    ReplyDelete

Powered by Blogger.