Fakta Menarik tentang White Coffee !


Hai,

FAKTA MENARIK TENTANG WHITE COFFEE Setiap pagi aku mesti tak lepas dari minum Nescafe dekat rumah. Cuma Aku tak pernah pulak minum white coffee ni. Dalam Fikiran aku white coffee ni adalah coffee putih yang bila kita siap sediakan dia,maka dia akan jadi kaler putih. hahaha

Tapi Nyata ,fikiran aku meleset Bila aku buka link ni : FAKTA MENGENAI WHITE COFFEE . Banyak tanggapan aku salah mengenai white coffee ni terjawab . Dulu Aku ingat white coffee ni  adalah kedai old town white coffee je. Rupanya ada macam-macam lagi.

Kalau apa yang terlintas dalam fikiran korang macam apa yang dalam fikiran aku. elok lah betulkan balik. hahaha , tgk link tu dan korang akan tahu apa itu white coffee ^_^

selamat Mencuba !
Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)