Demam Follower !

Advertisemen


Aku gelarkan fenomena ini sebagai demam Follower kerana blogger rasa terpanggil atau excited nak dapat follower yang banyak. Tujuannya untuk apa ? untuk memanjangkn survivaliti blog masing-masing betul tak ?.

Sebelum ini aku dah bagitau cara nak upkan Follower. Korang terjah kat blog aku ni ya, sebab aku tak ingat tajuk entri tu. hehehe. kali ini, aku nak hangatkan lagi demam follower korang dengan memberi tugasan special untuk korang lakukan. mudah sahaja .

Kita Exchange Link !



macam mana tu ?

1. Korang follow blog aku ni .
2. Korang tinggalkan link korang dekat bahagian komen di ruangan Entri ni .
3. Aku akan update Link blog-blog korang dari masa ke semasa

** tak perlu buat entri .(kalau nak buat pun boleh)
** orang terjah blog kita, kita pun kena terjah blog orang.

simple ja. sebab ini bukan segmen, so, link korng akan kekal dalam entri yang akan aku update nanti. Boleh share dan ajak member-member lain join .

Semoga bermanfaat ! ^_^


Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments