Type something and hit enter

author photo
By On

Aku gelarkan fenomena ini sebagai demam Follower kerana blogger rasa terpanggil atau excited nak dapat follower yang banyak. Tujuannya untuk apa ? untuk memanjangkn survivaliti blog masing-masing betul tak ?.

Sebelum ini aku dah bagitau cara nak upkan Follower. Korang terjah kat blog aku ni ya, sebab aku tak ingat tajuk entri tu. hehehe. kali ini, aku nak hangatkan lagi demam follower korang dengan memberi tugasan special untuk korang lakukan. mudah sahaja .

Kita Exchange Link !



macam mana tu ?

1. Korang follow blog aku ni .
2. Korang tinggalkan link korang dekat bahagian komen di ruangan Entri ni .
3. Aku akan update Link blog-blog korang dari masa ke semasa

** tak perlu buat entri .(kalau nak buat pun boleh)
** orang terjah blog kita, kita pun kena terjah blog orang.

simple ja. sebab ini bukan segmen, so, link korng akan kekal dalam entri yang akan aku update nanti. Boleh share dan ajak member-member lain join .

Semoga bermanfaat ! ^_^


11 comments

avatar

jangan lupa singgah www.mommylin.com

avatar

link belog om... jemput singgah...

http://ombakbergigis.blogspot.my

avatar

Salaam...

http://ntgravityzone.blogspot.com

avatar

Luaskan ukhuwah

http://perducinta.blogspot.my/

avatar

http://www.pyapysha.com/

avatar

jemput singgah :D
http://www.syahidahfadilah.com/

avatar

Salam, saya dah follow...jemput singgah ke rumah saya ya

http://minaina-ilaaina.blogspot.my/

avatar

Jemput ke http://akukaudansesuatu.blogspot.com/

avatar

Jom singgah ye blog faranina89.blogspot.com

Click to comment