15 Perkara yang Boleh di lakukan di Genting , Malaysia !

Hai,

GENTING HIGHLAND Malaysia terkenal dengan pelbagai tempat pelancongan.Anatara yang menjadi destinasi pilihan bagi golongan muda adalah di Genting Highland . Aku pun tk pernah sampai lagi ke genting ni. hehehe. tapi di genting cuaca dia agak sejuk sama dengan di cameron highland. Sebab tu orang Malaysia suka lepak sana. Orang Malaysia nak bajet-bajet dok kat oversea laa kan. hehe tak salah pun.. boleh je.

Aku terbaca satu entri ni, dia ada la cerita sikit pasal Genting ni. dan apa yang korang boleh buat di genting highland tu.Antara yang aku nak share adalah boleh buat aktivit outdoor seperti hiking dan yang bestnya tak keluar peluh sebab tempat sejuk .seronok ni,tak la belengas sengat kan.

4351

Lgi satu , ni paling best dari tadi. makan ice cream ! mesti la best, sebab dia lambat nak cair sebab dok dekat tempat sejuk.boleh menikmati sepuas-puasnya ice cream tu. kalau makan dekat bawah ni, tak tahan lama, cepat cair dan makan pun kena laju je. tak rasa nikmat makan ice cream tu.

ada lagi banyak yang korang buat dekat Genting. 15 Perkara yang BOLEH dilakukan di Genting Higland ni memberi gambaran,bukan sahaja menjadi tempat taman tema,tapi juga boleh dilakukan pelbagai aktiviti di sana .

CHeck this out ! >> KLIK SINI 
Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)