Tutorial : Cara Untuk Melihat Viewers Blog !

Hai,

Mungkin ada yang tertanya-tanya macam mana kita nak tau viewer blog kita ni naik ke turun .

alang-alang menjawab soalan pembaca blog aku ni, nama dia aisya. hehe


maka , aku buat satu entri Tutorial ini ,nanti senang korang nak rujuk kan.
Sebenarnya, dah lama aku tak upkan entri Tutorial ni. hehe

 Aku bagi 3 cara dekat korang .


utk site ni, mudah sahaja, korang hanya perlu tengok di setiap entri korang di bahagian kanan .

klik klau nak tgk lebih jelas.
FREE je


yang kedua ni, senang jugak. korang just log in dan masukkan blog korang , kemudian korang boleh tgk viewer blog korang dari sit. keistimewaan nuffnang adalah, korang boleh jana duit dari situ, tapi kena ada viewers yang power2 la. maksud aku, yang bnyak.


FREE je


dan yang paling aku suka guna adalah yang ke-3 ni. 
macam biasa, log in dan kemudian korang letak code dia dkt blog. nanti dia detect dankorang boleh tgk dari situ.

FREE je


tapi korang kena ingat, ketiga-tiga cara ni ada pro and cons dia. cuma aku tk cerita la kat sini. cuma aku suggest buat yang histat tu. kurang sikit dari kena TIPU. hahaha

Lagi satu , korang boleh tgk berapa org yang tgh online kat blog korang :3

semoga bermanfaat untuk korang.

terima kasih 



4 comments:

  1. Salam Ubai..Singgah sini petang ni..Nice sharing ..Thanks ya..

    ReplyDelete
  2. Perkongsian yang menarik. Terima kasih. Jemput juga singgah di http://travelogisma.blogspot.jp/

    ReplyDelete
  3. Sangat membantu.
    Thank ye..
    Da cuba yang 1st.. nak cuba yg 3rd pula..

    ReplyDelete
  4. Assalam. Terima kasih atas perkongsian. ;)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.