Penang ada team Bola ke ?

22 Ogos 2015

Hai,

satu ketika, aku pernah di tanya

" Penang ada team bola ke ? " daripada orang2 di pantai timur. Pada aku mungkin dia tak tahu atau tak pernah tgk sejarah bola sepak malaysia kot.

oh lupa, team depa baru dok naik 3 atau 4 tahun ni. patut laa.

sekarang, penang dah masuk kembali ke Liga Super Malaysia, setelah sekian lama mencari team untuk di sokong dalam liga super, sekarang dah ada team kesayangan di liga super. huhu.

bukan nak timbul kan kontroversi , tapi itulah hakikat yang pernah aku dapat. haha

Tahniah Pulau Pinang ! dan seluruh team dan coach serta FAP. yang banyak membantu dan juga kepada fans2 di facebook yang selalu update pasai team penang. dapat gak merasa peritnya duduk di liga FAM, kemudian naik ke liga perdana selama 2 tahun, kemudian kini kembali ke liga super !. tahniah  !

Haria Penang Haria !

2 ulasan:

Kataubaid© .