Budak Sekolah Rendah Bawa Shisha Stick ke sekolah !

13 Ogos 2015



Hai !

viral di facebook mengenai  " Shisha Stick " yang dibawa oleh kanak-kanak di sebuah sekolah di negara kita ini.Dikatakan Shisha Stick ni juga seperti Vape dan rokok eletronik lain. Alat ini juga boleh menyebabkan ketagihan terhadap penggunanya.

aku teringat dulu2, member2 yang nakal tk la bawa smpi benda mcm ni, rokok tu ada laa. PERSOALANNYA ,kat mana diorang beli benda ni ? budak sekolah rendah kot , atau ayahnya pengguna shisha stick juga ? ini persoalan bukan fitnah !
kalau cikgu tk buat spot check, agak2 tak tahu la mcm mana kan.Nasihat utk adik2, Kawallah perasaan nak cuba tu elok2. bukan semua benda kita boleh cuba dik.

mak dan ayah pula, tengok2 laah anak kita elok2 ya. semoga keluarga kita dijaga oleh Allah.




1 ulasan:

Kataubaid© .