Brain Freeze !

4 Ogos 2015


Assalamualaikum ,

pagi-pagi lagi dah kena brain freeze. adoii..

sebab apa selalu kena brain freeze ni ? sebab selalu letak otak dala peti sejuk. hahaha
okay hambar..

brain freeze ni adalah salah satu dari pada punca kita kekurangan idea utk menulis.

bukan sbb kita letak otak dalam freeze tu. mungkin puncanya dari kekurangan sumber info dan maklumat, kurang membaca dan sebagai nya.

macama mana nak cover balik benda tu ? panaskan lah brain tu. hehehe

dia berlawanan dgn punca dia, iaitu dgn banyakkan membaca. jangan hilang point dalam menulis dan sebagainya.

nampakkan aku tgh brain freeze ni. ayat mcam tk mau keluaq ja. adoii.. moga Allah permudahkan urusan.

huhu.. sekian :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .