Bila Tak Tulis Entri Maka Jadilah ..


Assalamualaikum !

aku ingt hari ini nak off sat dari buat entri. hehe
tapi tgk kepada viewer yang turun mendadak, jadinya aku pun tulis la Entri ni untuk korang.

terharu tak ? hehe

Entri kena selalu update ke ?

jawapannya ya !

sebab kalau kita tak update ,macm mana org nak mai blog kita. unless kalau kau dah popular, mcam Ben ke, Uzu ke kak sue dan lain2 tk pe la.
aku ni ciput lagi. haha

semalam aku tgk Ben ada Post kat fb.

dia kata kalau nak tau traffik blog korang macam mana, korang update entri tapi tk yah share kat media sosial. baru korang tau traffik korang macam mana.

lebih kurang macam tu la ayat aben semalam.

aku try utk hari ni, memang jauh langit dari bumi. hahahaha
buat masa ni aku masih kena share entri2 aku kat media sosial,nanti dah up sikit bru la tk yah. maklum lah masih amatur. hehe .

blog korang macam mana ?

Klik untuk lebih banyak gambar ! 
p.s: jangan lupa like page kataubaid ya ^

4 ulasan:

  1. PC memang bergantung sepenuhnya pada blog..no fb,no ig,no tweeter..jadi bila tak up entry..lagilah jelas dan nyata dropnya..yakin rezeki itu sangat luas..in sya Allah ok..kerana sahabat blogger sangat baik..sangat supportive..

    BalasPadam
  2. macam mana nak tau viewer turun ke naik?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je guna histat.com atau pun nuffnang.com

      atau nak lagi mudah. buka blogger.com. setiap post kita tu ,dkt bahagian kanan ada dia bgtau viewers kita berapa ^^

      Padam
  3. http://ceritaaisyaismail.blogspot.com/

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.