It is August !


It is August !  |  Assalamualaikum , yeaaayy, hari ini dah masuk bulan Ogos ! bulan ogos ni bulan special utk aku . sebabnya kerana ia special. hahaha tak leh cite kat sini , personal things . hehe harapan aku , moga ogos kali ini cukup bermakna utk aku. selamat masuk bulan ogos. Bulan Ogos juga merupakan bulan yang agak istimewa bagi rakyat Malaysia apabila bulan ogos di ishtiharkan sebagai bulan kemerdekaan.

It is August !


31 Ogos, tanggal keramat bagi kita dalam menyambut kemerdekaan negara .

P/S : entri tah pape je kau ni ubai. haha korang, nak bgtau ni. aku ada share something kat page aku (kataubaid) so, jangan ketinggalan utk p usha kat sana ya .ada kisah aku travel kat mesir, ada benda yg trending  pun aku letak kat page aku. kat sana boleh la kita berkomunikasi dan bersembang ^^

sekian .


1 Ogos 2015 : aku harap entri kau makin bagus ubai dalam bulan ogos ni, kalau macam atas ni,dah macam sampah dah.. hahaha adoii...

Entri 1 Ogos 2015 di update semula pada 11 ogos 2016 .

11 ogos 2016 : aku baca balik entri ni pun tak sanggup. tutup muka lagi adalah. tiba2 rasa nak tanya entri sapa ni. tgk2 entri sendiri. hahaha aku update sikit ja.



1 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.