Bila lelaki pakai baju Melayu !



Assalamualaikum ,

seperti biasa hari-hari aku di hiasi dgn on9 fb . bila scroll fb tu terjumpa la gambar ni .


bila aku baca, kemudian aku tergelak. haha
memang betul pun, lelaki ni dia suka benda yg simple dan tak merumitkan dan memalukan.
tapi bukan aku cakap pakai baju melayu ni memalukan. cumanya aku nak kata ada je manusia2 yg kaki bahan orang ni. terutamanya kt University . haha

tambah2 member2 kamcing ngan kita. perghh

silap sikit je, bukan salah pun  just pakai baju melayu full pun dah kena bahan.

" eh, hang nak p menikah ka ? "

nasib baik tak cakap

" weh, sapa lak mati tu ? "

mahu aku hempuk kepala sekoq tu nanti.

yeah, berbeza dgn perempuan,perempuan memang ayu kalau pakai baju kurung dan yg penting tutup aurat. jaga maruah diri dan keluarga ^^

korang pernah kena bahan sbb pakai baju melayu atau baju kurung ??

jom share ^^

jom like page #kipasbiru :)

1 comment:

  1. tapi kalau nak tahu, ramai org perempuan yang suka je tengok lelaki pakai baju melayu time beraya atau pi masjid..akk sendiri mmg galakkan husbnd akk pakai baju melayu time beraya..:)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.