Perjalanan Pulang !


Assalamualaikum !

alhamdulillah, semalam (9 jun) kul 8.45 pagi , aku dan kawan2 aku selamat sampai di KLIA .

dan officially smpai penang pukul 12.30 tgh hari .

kali ni aku balik tak sorang ,tapi beramai2 .

memandangkan di first time balik antara yg paling awai . rupanya ramai yang balik sekali .

so, cam biasa agak sesak skit flight.

flight dari Cairo Ke Dubai pun sesak jugak. tapi nsib baik naik flight yg besar. so, lega sket hati ni .

dan yang penting , dalam flight dok sebelah budak melayu . hehe

dan dalam flight aku tk buat apa pun, tgk movie ja. nak tgk luaq gelap sebab malam kan.

cuma dari dubai ke KLIA , aku bnyak tidoq sbb tv tk leh guna.. dia punya bosan dia.. ya ALLAH.. hahaha

selepas tu naik flight balik penang dgn MH1140. seronok bila naik MAS. dia rasa mcm bangga bila Malaysia pun ada airlines sendiri .

di sebalik spekulasi yg melanda MAS, aku harap satu penyelesaian keluar mampu di buat antara kedua-dua belah pihak .

bila dah balik, sampai umah je mak dah masakkan nasi lemak.. hohohoho.

gemuk laa aku..

malam lak kak aishah masakkan nasi tomato. gila wehh..

montol aku di hari pertama di malaysia.

insyaallah, lepas ni aku akan update mcam waktu malaysia. 

so,tak clash sgt waktu ngan pembaca kan. huhu

doakan yang terbaik tuk kita semua. dan maaf salah silap ^^

nanti aku belanja gambaq naa :)

sekian.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.