Menu Berbuka Pada Bulan Ramadhan !


Assalamualaikum ,

bila bulan puasa ni, tak leh lari dari makanan yg sedap2 kan.

nyumm.
tapi dalam kita seronok membeli, ingt insan2 yang memerlukan jugak ya.
kadang2 kita post kat fb, ada org terasa dengan kita.
moga doa kita bersama-sama.
banyakkan sedekah ya.
ni aku belanja dua menu untuk berbuka sempena bulan ramadhan.





 

macam sedap je. haha. pak cik google bagi kat aku =="
selamat berpuasa !

2 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.