8 Hari Lagi !!


Assalamualaikum !

sorry sebab semalam tak update entri , haha sebab tak da idea weh !

anyway cite hantu hari tu dapat viewers yg banyak gak huhu

kalau tk baca lagi sila KLIK SINI

tapi hari ni aku tak update cite hantu pun .

cuma nak habaq aku ada 8 hari je lagi ni .

tak tahu nak ungkapkan apa terharu untuk kembali atau sedih meninggal bumi .

macam sakit je ubai ni.

hehe

tak lah , nak habaq yang aku akan balik misa 8 jun ni.. hehe

yuhoo.. tk sabaq betui laa.. hhuhu

semoga perjalanan di berkati .. ^_^

tapi skung tgh buanng masa, layan RM.. lambatnyaa masa berlalu :(

skian .


No comments

Powered by Blogger.